Deze Takeuchi bouwde Verhoeven om tot hybridevariant.

De hybride is nu al mateloos populair bij sloop- en verhuurbedrijven.

In de verhuurvloten stromen de hybride Takeuchi’s gestaag binnen. De arbo wetgeving en regelgeving omtrent emissie en milieu worden namelijk steeds strenger, waardoor de vraag naar hybride Takeuchi’s stijgt. Van inpandig hybride draaien staan we al niet meer te kijken. Verhoeven maakt het hybride draaien nu mogelijk voor de populaire 1-tonner TB210R.

Al bijna twee jaar domineert de TB210R de markt van minigravers in de 1-tons klasse. Al eerder bouwde Verhoeven op klantaanvraag een volledig elektrische TB210R en een radiografische TB210R. Vanaf nu is dus ook hybride standaard verkrijgbaar bij Verhoeven. De belangrijkste voordelen van deze machine zijn:

  • Uniek in zijn klasse: alle bediening werkt zowel in dieselstand als in elektrostand exact hetzelfde.
  • Met slechts één eenvoudige schakelaar is de werkstand diesel naar elektrisch en omgekeerd regelbaar.
  • Moeiteloos inpandig draaien met het comfort zoals u van de TB210R gewend bent zoals: soepele servo bediening, het compacte ontwerp en uitschuifbare onderwagen.
  • Met een emissie van 0% komt deze hybride in aanmerking voor de Vamil en Mia regeling en draagt bij aan uw CO2 prestatieladder.

Zelf de TB210R hybride proberen? In de verhuurvloot van Vereco verhuur zijn de eerste exemplaren al volop aan het draaien.

www.verecoverhuur.com

www.verhoevenbv.com

TB138FR, TB153FR, TB280FR