Van de Beeten Meulendijks B.V. aan de slag met Takeuchi TB295W.

Van de Beeten Meulendijks b.v. is niet zomaar een grondverzet- en tansportbedrijf. Het is een bedrijf dat zich wil meten aan de top van specialisten in de totale aanleg van onder- en bovengrondse infra. In de markt staat dit bedrijf bekend om het werken met de nieuwste machines bestuurd door goed opgeleide machinisten en chauffeurs.

Het bedrijf werkt onder meer voor grote gerenommeerde bouwbedrijven en particulieren in infrawerkzaamheden voor distributiecentra en kantoren. De  kracht van Van de Beeten Meulendijks b.v. is naar eigen zeggen: “kwaliteit leveren in het uitvoeren van het totaalpakket, met korte lijnen en de juiste communicatie.” Bas van de Beeten vertelt: “het familiebedrijf Van de Beeten gaat al meer dan 70 jaar terug in de geschiedenis. “Wij zijn een dynamisch en modern bedrijf dat zeer vooruitstrevend, efficiënt en duurzaam te werk gaat.”

De ontwikkeling van traditioneel agrarisch bedrijf, naar loonwerk in combinatie met grondverzet heeft geleid tot een gespecialiseerd bedrijf in diverse grondverzet- en tansportwerken, cultuurtechnische werken, manegebodems en de aanleg van exclusieve tuinen.

Voor de werkzaamheden in onder meer de wegenbouw is besloten voor een investering in een nieuwe compacte 10 Tons mobiele graafmachine van Takeuchi. De aanschaf van de Takeuchi TB295W is dan ook zorgvuldig gedaan. De machine is zo compleet mogelijk opgebouwd met onder meer: een tiltrotator, enkellucht banden van 600 mm breed, een rijcomfort systeem, een centraal smeersysteem, maaikorffunctie, overdruk cabine, 2 gereedschapskisten en een complete LED verlichting set. Met deze opbouw kan Van de Beeten Meulendijks weer jaren efficiënt en duurzaam voor hun klanten klaarstaan.

Vertegenwoordiger Dave Linckens vult aan: “De machine is standaard af fabriek voorzien van een hydraulische verstelgiek, sloop- en sorteerfunctie en een hydrostatische transmissie. Natuurlijk bouwen wij graag machines op naar klantwens.” Ook bij deze TB295W mocht uitgeleefd worden en kon zodoende een mooi visitekaartje voor Van de Beeten Meulendijks afgeleverd worden. Machinist Robin van Rens heeft de eerste uren, naar volle tevredenheid, al gedraaid op een groot infra-project in het Zuid Limburgse Schinveld.

Verhoeven wenst hem veel werkplezier met deze fantastische machine!

www.vandebeeten.nl

Dit bericht staat ook op:

Bouwmachines.nl

Entreeding.com

Nieuwsdumper.nl