Terugblik Verhoeven Demodagen 2017

Verhoeven kijkt met veel plezier terug op twee geslaagde Demodagen weekenden. De Demodagen vonden dit jaar plaats bij de vestigingen in Zeewolde en Maarheeze. De bezoekers werden bij binnenkomst hartelijk ontvangen door de medewerkers en rondgeleid langs een presentatie van de vier bedrijven van de Verhoeven Group: het bij velen bekende Verhoeven, maar ook: Vereco Verhuur, VMT International en VTS Constructions.

Daarna wachtte er een leuke verrassing; er werd een film vertoond ter ere van het 60 jarig jubileum. Hierin wordt een mooie tijdlijn van vijf minuten weergegeven waarin je ziet wat Verhoeven in 60 jaar allemaal heeft bereikt.

Na de film kon men een kijkje nemen in de aangelegde showroom, waar al de Takeuchi machines, waaronder de noviteiten; de TB2150R en de TB225 gepresenteerd stonden. Ook de Auger Torque uitrustingsstukken en de Schäffer wielladers stonden in het middelpunt dit jaar. En natuurlijk was er alle ruimte om de Takeuchi en Schäffer machines uit te testen in de demo bakken. Met een variatie van mini en midi grondverzetmachines, uitgerust met diverse uitrustingsstukken, was het een waar speelparadijs voor volwassenen.

Naast de reguliere demo’s konden bezoekers tevens deelnemen aan een machinistenwedstrijd. Gemotiveerde machinisten konden hier strijden om de felbegeerde Vereco Cup, door vier verschillende spellen zo snel en behendig mogelijk uit te voeren. Voor de winnaars is er een leuke prijs: een reisje met vrienden naar de Schäffer fabriek in Erwitte.

Al deze nieuwe elementen in combinatie met de enthousiaste reacties van de bezoekers maakten dit een onvergetelijke editie. Hopelijk zien we je volgend jaar weer!

Bekijk hier:

De jubileumfilm

Alle foto’s van de Demodagen Maarheeze 

– De foto’s van de Demodagen in Zeewolde volgen binnenkort!

 

VERHOEVEN-DEMO2017-1377 VERHOEVEN-DEMO2017-1382 VERHOEVEN-DEMO2017-1646 VERHOEVEN-DEMO2017-1392