Takeuchi TB235 afgeleverd bij Gerzon B.V.

Gerzon B.V. uit Eck en Wiel heeft onlangs bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. in Maarheeze een Takeuchi TB235 graafmachine in ontvangst genomen.

Voor Gerrit Gerritsen, directeur-eigenaar van Gerzon B.V. was de keuze voor een Takeuchi snel gemaakt; “Wij zijn al enige tijd in het bezit van een 8-tons Takeuchi en toen wij onze 3-tonner wilde vervangen viel de keus uiteindelijk weer op een Takeuchi, dit komt door een juiste prijsstelling van de machine en de professionele afhandeling voor, tijdens en na de aankoop.”

Gerzon B.V. is een begrip in rivierenland, Gerzon B.V. dat vooral bekend is om zijn grond- en sloopwerkzaamheden, biedt daarnaast nog een zeer uitgebreid pakket aan diensten.
Te denken valt aan machineverhuur, asbestsanering, kippertransport, aanleg van verhardingen, handel in zand, grind, grond en split, transport, lasergestuurd vlakken, de aanleg van manegebodems en het uitboren van boomstobben. Tevens verhuurt Gerzon B.V. containers van 3 t/m 40 m³ voor allerlei afvalstromen.
Ook kan men van maandag tot en met zaterdag in Eck en Wiel terecht voor het aanleveren van bouw- en sloopafval, groenafval, grof vuil, puin, sloophout, grond en dakafval.

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van afneembare cabine, VemaTec snelwissel en bak, extra werkverlichting en startblokkering.
Standaard is de Takeuchi TB235 o.a. al voorzien van shortpitch rubbertracks, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1600mm.
Ook is deze Takeuchi TB235 voorzien van een sloopsorteerfunctie met proportionele bediening welke bij Gerzon B.V. veelvuldig gebruikt zal gaan worden voor het sorteren van afval.

Al met al een machine zoals Gerrit Gerritsen graag ziet; “Compleet, voorzien van een ruime cabine en eenvoudige bediening!”

www.gerzonbv.nl
www.verhoevenbv.com