TVR Totaal Service kiest voor Takeuchi TB228

Onlangs is bij TVR Totaal Service in De Lier een Takeuchi TB228 LSA graafmachine afgeleverd door Verhoeven Grondverzetmachines B.V.

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van LED werklampen. Ook is er door VemaTEC een hydraulische snelwissel geleverd en een complete bakkenset. Standaard is deze Takeuchi TB228 o.a. al voorzien van kantelcabine, shortpitch rubbertracks, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1445mm.

Eigenaar Twan van Ruijven is zeer te spreken over de nieuwe machine; “Wij waren al in het bezit van een Takeuchi en toen er een nieuwe machine aangeschaft ging worden hebben wij contact gezocht met Verhoeven. Door een snelle schakeling en duidelijke communicatie met vertegenwoordiger Gerald Verwij, kon er snel zaken gedaan worden. Door het lage brandstofverbruik van de Takeuchi machines was de overweging om weer voor Takeuchi te gaan snel gemaakt. Deze kraan is mede door de fijne bediening en ruime cabine een fantastische machine.”

www.verhoevenbv.com

 

TB210R Hybride