Bestel uitrustingsstukken voor je graafmachine voortaan online via www.vematec.com!

VemaTec is het Verhoeven International merk voor uitrustingsstukken van de beste kwaliteit. Al zo’n 65 jaar is het merk kennisspecialist van verkoop en service op het gebied van uitrustingsstukken. En vanaf vandaag kun je die uitrustingsstukken in de gehele Benelux ook online bestellen op de VemaTec webshop!

Op www.vematec.com kun je uitrustingsstukken voor jouw graafmachine direct online zoeken, bestellen en afrekenen. Je profiteert van een snelle levering en scherpe prijzen. Bestel je voor 15:00 uur een voorradig product op de shop? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Je kunt je bestelling ook ophalen op onze vestiging in Maarheeze, Zeewolde of Ninove.

Daarnaast kun je eenvoudig een offerte aanvragen voor diverse uitrustingsstukken. Hierbij vul je het merk en type van je machine in. Vervolgens neemt één van de VemaTec specialisten zo snel mogelijk contact met je op om een passend uitrustingsstuk voor jouw machine te vinden.

Uitrustingsstukken online bestellen

Uitrustingsstukken van topmerken

Het assortiment op de webshop bestaat uit uitrustingsstukken van ons eigen merk VemaTec, maar ook van andere topmerken. Je vindt hier namelijk ook uitrustingsstukken van de merken Auger Torque, Esco en Cazo. Met dit brede aanbod aan merken garanderen we dat je altijd het product vindt waar jij naar op zoek bent.

Vind eenvoudig de uitrustingsstukken voor jouw machine

De VemaTec webshop heeft een filter waarbij je jouw merk en type machine kunt invullen. Met deze filter krijg je alleen de uitrustingsstukken te zien die geschikt zijn voor jouw machine. Dit maakt het zoeken naar het juiste uitrustingsstuk eenvoudiger, sneller én het maakt de kans op een verkeerde bestelling kleiner.

VemaTec beschikt over een database met de technische gegevens van een heleboel machines. Hierdoor kunnen we jou garanderen dat het uitrustingsstuk wat jij bestelt (door middel van het gebruik van de filter), op jouw machine past.

Dé specialist in uitrustingsstukken

VemaTec is onderdeel van Verhoeven International. Verhoeven International is al 65 jaar gespecialiseerd in grondverzetmachines, rijwerk en uitrustingsstukken. Hierdoor hebben we enorm veel kennis en ervaring op het gebied van uitrustingsstukken. Deze kennis delen we graag.

Je vindt daarom ook regelmatig nieuwe blogs en video’s op de VemaTec website. Zo kun je bijvoorbeeld in een video zien hoe je een boormotor koppelt aan je machine, of lees je in een blog hoe je voorkomt dat de beitel van je sloophamer breekt of wat de voordelen van een VemaTec sloop-sorteergrijper zijn.

Heb je hulp nodig bij de reparatie van een uitrustingsstuk? Ook dan staat VemaTec uiteraard voor je klaar.

Wil je meer informatie? Ga dan naar www.vematec.com

Fam_Verhoeven