Update België: opvolging richtlijnen coronavirus

 

Beste Vlaamse klanten,

Nu de Belgische overheid aanvullende maatregelen heeft getroffen in de bestrijding van het coronavirus willen we u informeren over de aansluitende maatregelen die wij gaan treffen. Onze prioriteit gaat ten allen tijde, maar zeker nu, uit naar uw gezondheid en die van onze medewerkers.

Daarnaast zijn we ook vastberaden om onze dienstverlening richting u te blijven verzekeren, hoewel we genoodzaakt zijn dit op een aangepaste manier te moeten doen.

Door de strengere maatregelen wordt vanaf vandaag (18-3) onze vestiging in Ninove tijdelijk voor bezoekers gesloten.

Uiteraard doen we er alles aan om u op andere manieren van dienst te zijn:

  • We blijven per mail en telefonisch bereikbaar.
  • Onze werkplaats blijft open. Heeft u onderhoud aan uw graafmachine nodig? Dit kan gewoon doorgaan. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
  • Ons magazijn blijft open. We kunnen nog steeds pakketten verzenden. We doen ons uiterste best om leveringen op tijd bij u te krijgen, hoewel het voor kan komen dat er enige vertraging optreedt.
  • Via de Takeuchi Onderdelen Shop kunt u op afstand eenvoudig uw Takeuchi onderdelen bestellen: takeuchibenelux.com/shop

 

We houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en brengen u op de hoogte zodra er veranderingen in onze bedrijfsvoering plaatsvinden.

We rekenen op uw begrip en willen u vast bedanken voor uw medewerking.

 

Heeft u vragen of wilt u graag iets bestellen?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij blijven bereikbaar via:

Tel: +32 (0)54 – 338 111
Mail: salesninove@verhoevenbv.com

 

 

vrijloophoogte rijwerk