Van Roon Asperen ontvangt rood-wit-blauwe Takeuchi TB210R

Door Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is onlangs een nieuwe Takeuchi TB210 afgeleverd in de kenmerkende kleuren (rood-wit-blauw) van aannemersbedrijf Van Roon uit Asperen.

Of het nu gaat om kleinschalig werk, zoals een huisaansluiting op het riool vervangen of 10 kilometer bevestigingsmiddelen vervangen voor het spoor, Van Roon maakt het. Een veelzijdige aannemer met een uitstekende staat van dienst op diverse terreinen. Dat is Van Roon.

Van Roon heeft een totaalpakket aan materieel, met mobiele graaf (spoorweg) machines, zowel rups als op banden, shovels en spoor-gebonden materieel. Met eigen transport wordt het materieel aan- en afgevoerd. Voor het kleinere werk beschikken ze over Takeuchi grondverzetmachines vanaf 800 kg.

Ben van Roon vertelt; “Onze klanten blijven regelmatig terugkeren met nieuw werk. Voor hen staat Van Roon voor “afspraak is afspraak”, hoge kwaliteit, altijd bereikbaar en  “Nee” bestaat nagenoeg niet. Van Roon heeft inmiddels een geweldige expertise opgebouwd in de railinfra. Of het nu voor Prorail, RET, HTM, GVB of de Suny lijn (BRU) is, al het materieel voldoet aan de specifieke eisen van deze opdrachtgevers. Uiteraard heeft al het personeel de benodigde scholing, (veiligheids-) certificaten, vergunningen en diploma’s. Van gereedschapsmachinist tot hovenier. Van Roon werkt onder andere voor aannemers als BAM Rail, Volker Rail, Strukton, Molhoek, Dura Vermeer, Swietelsky en Bemo Rail. Ook heeft Van Roon in Vuren een eigen verwerkingsinrichting. Puin, bouw- en sloopafval, dwarsliggers en spoorstaven worden op deze locatie gesorteerd en gerecycled.”

Vertegenwoordiger bij Verhoeven, Gerald Verweij, vult aan; “De machine werd gespoten bij SL Services in Vuren en onze opbouwspecialisten in Maarheeze mochten de kleinste Takeuchi voorzien van diverse opties.“

Deze Takeuchi TB210 is o.a. voorzien van extra LED verlichting, sloop-sorteerfunctie, hydraulische VemaTEC snelwissel en extra contragewicht. Standaard is de Takeuchi TB210R o.a. al voorzien van servo bediening, drukloze retour, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 880mm.  

www.vanroonasperen.nl