Van Twist Handel & Groen twijfelt niet over Takeuchi

Bij Van Twist Handel & Groen in ‘s-Gravendeel heeft Verhoeven Grondverzetmachines B.V. een nieuwe Takeuchi TB210R afgeleverd. Dit is de eerste machine voor Ruben van Twist, die direct na aflevering kon worden ingezet voor grond- en sloopwerkzaamheden.

Ruben: “Toen de eerste minigraafmachine voor mijn bedrijf moest worden aangeschaft, was het al duidelijk dat ik een comfortabele, precieze en compacte machine nodig had voor de beoogde werkzaamheden. Takeuchi heeft met de TB210R een zeer goede indruk op mij gemaakt. Door de servo bediening af fabriek, het gewicht van ongeveer 1000 kg en de breedte van 75 cm is de machine zeer geschikt voor mijn werkzaamheden. Mijn opdrachtgevers zijn vooral particulieren en MKB in de Randstad en voor mijn werkgebied zijn de vestigingen van Verhoeven in Berkel en Rodenrijs, Maarheeze en Zeewolde altijd binnen bereik. Al met al zie ik met Takeuchi en Verhoeven de toekomst met vertrouwen tegemoet!”

De Takeuchi TB210R van Ruben van Twist is door de opbouwspecialisten van Verhoeven voorzien van LED-werkverlichting. Verder is er door VemaTEC een complete set bakken en hydraulische snelwissel geleverd. Daarnaast werd er door Ruben op de TKD een VemaTEC sloopsorteergrijper aangeschaft.