Veelzijdige Takeuchi TB235 voor Van den Heuvel Infra

In Haaften is een zeer complete nieuwe Takeuchi TB235 afgeleverd bij Van den Heuvel Infra. De machine kon de dag na aflevering direct worden ingezet in Breda bij Van Vulpen.

Van den Heuvel infra is een kleinschalig bedrijf dat zich voornamelijk bezigt met het ondergrondse kabel- en leidingensysteem van Nederland. Van den Heuvel infra is begonnen in november 2010 met één medewerker en is inmiddels uitgegroeid met twee vaste medewerkers en zes vaste inhuurkrachten. “De hoofdwerkzaamheden zijn kabels en leidingen. Tevens zijn wij ook werkzaam voor de particuliere markt en voor bedrijven. De nieuwe Takeuchi TB235 zal voornamelijk ingezet worden bij de grote werken. Wij werken met het motto: Denk niet in problemen maar in oplossingen.”

Om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van klanten is de nieuw machine af fabriek uitgerust met airconditioning en is er door de opbouwspecialisten van Verhoeven een FreshFilter M10 overdruk installatie opgebouwd. Verder is deze Takeuchi TB235 o.a. voorzien van een Powertilt kantelstuk, LED verlichting, extra drukloze retour, maaikorffunctie, verlengarmfunctie, slangbreukbeveiliging, opstaprooster met klompensteun, regenkap, extra contragewicht, gereedschapskist onder de voorruit, geblindeerde ramen en de QuickTwin bakkenset is afkomstig van VemaTEC.

Standaard is de Takeuchi TB235 o.a. al voorzien van shortpitch rubbertracks, proportionele hydraulische functies, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1600mm.

www.verhoevenbv.com