In april, mei & juni 20% korting op VemaTEC messenstaal!

vematec messenstaal korting

 

Wil jij graag de levensduur van jouw bakken verlengen? Gebruik messenstaal!

Dit materiaal zorgt ervoor dat jouw bak minder snel slijt en langer meegaat. VemaTec messenstaal heeft een hardheid van 500 Hb. Hierdoor is het uitermate geschikt voor de meest extreme toepassingen.

In de maanden april, mei en juni 2021 kun je profiteren van 20% korting op VemaTec messenstaal voor bakken. Deze actie is geldig bij een ordergrootte vanaf 500 euro, op alle standaard lengtes messenstaal.

De korting is van toepassing op alle soorten VemaTec messenstaal voor bakken:

  • Moedermessen
  • Voorzetmessen
  • Onderschroefmessen

 

Bakken zijn bij aankoop standaard voorzien van een moedermes. Je kunt dit moedermes beschermen door het aanbrengen van een voorzetmes of een onderschroefmes. Hierdoor voorkom je onnodige slijtage aan het moedermes, waardoor je jouw bak langer probleemloos kunt gebruiken.

Voorzetmessen worden meestal geplaatst op bakken voor graafmachines. Onderschroefmessen zijn populair om wiellader bakken mee te versterken.

Wanneer je jouw bak na veelvuldig gebruik volledig laat reviseren wordt er meestal ook een nieuw moedermes geplaatst. Na een bakrevisie is jouw bak weer zo goed als nieuw en kan deze weer jaren mee.  Heb jij een bak die je graag wilt laten reviseren? Dit is mogelijk in één van onze werkplaatsen in Maarheeze, Zeewolde of Ninove. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

bakrevisie messenstaal

 

Actievoorwaarden:

  • Van 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021 ontvang je 20% korting op VemaTec messenstaal voor bakken, vanaf een ordergrootte van 500 euro.
  • De korting is enkel van toepassing op messenstaal in standaard lengtes.
  • Indien je bestelt in de actieperiode en het gevraagde messenstaal niet voorradig is, ontvang je de producten met een nalevering.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen, kortingscodes en/of acties.
  • Verhoeven behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.
  • In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan melding worden gedaan op www.verhoevenbv.com.
  • Verhoeven Grondverzetmachines BV is niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

 

Heb je vragen of wil je direct messenstaal bestellen? Neem contact op met onze afdeling uitrustingsstukken in Nederland of België:

Verhoeven Nederland

E-mail: ru@verhoevenbv.com

Telefoon: +31 (0)495-596692

 

Verhoeven België

E-mail: salesninove@verhoevenbv.com

Telefoon: +32 (0)54-338111