Verhoeven doet mee aan Open Bedrijven Dag op zaterdag 25 maart!

Klanten over de hele wereld vinden hun weg naar ons. Ze weten dat ze voor grondverzetmachines en de bijbehorende onderdelen bij Verhoeven International moeten zijn. Ben jij je aan het oriënteren voor een nieuwe baan? Dan hopen wij dat jij ook je weg vind naar ons gezellige, ambitieuze familiebedrijf! Daarom openen wij op 25 maart de deuren van onze hoofdvestiging in Maarheeze. We doen op deze zaterdag mee aan de Open Bedrijven Dag van werken in de Kempen & Werken in de Peel. Dit is het evenement waarbij je echt een kijkje achter de schermen kan nemen bij bedrijven in jouw regio.

Openingstijden & activiteiten

Onze deuren staan van 10:00 tot 16:00 uur voor je open. We organiseren op de Open Bedrijven Dag veel leuke activiteiten waardoor je echt de sfeer kunt proeven van het werken bij Verhoeven!

  • Doe mee aan de interactieve rondleiding zodat je kunt zien wat werken bij Verhoeven inhoudt
  • Stel vragen aan onze collega’s die hun werk laten zien in de werkplaatsen
  • Kom meer te weten over stagelopen bij Verhoeven International (HBO, MBO en BBL)
  • Bestuur een minigraver in de zandbak!
  • Kom genieten van een lekker belegd broodje en een drankje

Ook fijn: de kinderen kunnen zich lekker uitleven op het springkussen.

Vacatures

We zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor in de werkplaats, het magazijn en voor diverse kantoor & managementfuncties. Momenteel hebben we veel nieuwe vacatures openstaan die het bekijken waard zijn:

Vestiging Maarheeze

Vestiging Zeewolde

Vestiging Ninove (België)

 

Wil je graag meer info over deze vacatures? Klik dan alvast door op de vacature van jouw interesse. Je wordt dan direct doorgelinkt naar onze vacaturesite. Je kunt op deze site ook solliciteren of contact opnemen met onze recruiter Kris.

En natuurlijk staan we op zaterdag 25 maart voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Hopelijk tot dan!