Verhoeven verhoogt servicegraad met bouw van enorm magazijn

Met een uitbreiding van ruim 7.000 m2 aan opslagruimte bouwt Verhoeven Grondverzet BV aan een nieuw centraal magazijn, waardoor de voorraad opnieuw wordt uitgebreid. Naast het bieden van kwaliteit en service is leveringsbetrouwbaarheid van groot belang voor Verhoeven, dat de grootste voorraad rijwerkdelen in de Benelux beheert. Met name door de toenemende vraag naar deze rijwerkdelen bij Verhoeven is de voorraad uitgebreid, zodat de klant efficiënter bediend kan worden. Dit voorkomt onnodige, kostbare (transport) tijd en stilstand van de machine. Met de werkplaats naast de deur van het nieuwe magazijn voorziet Verhoeven een one-stop-shop voor zowel verkoop en verhuur, als de montage en revisie van graafmachines en rijwerkdelen. Het magazijn zal dit najaar nog in gebruik genomen worden.

Het magazijn zal niet alleen gebruikt worden voor de rijwerk tak van Verhoeven. Als exclusief importeur van Takeuchi graafmachines in de Benelux, exclusief importeur van Berco rijwerkdelen in de Benelux en dealer van onder meer de merken: Cormidi rupsdumpers, Ausa wielladers, Vematrack rijwerkdelen en rubbertracks, AVT rubbertracks, Vematec slijtdelen en uitrustingsstukken, Esco slijtdelen, VTN uitrustingsstukken en Everpads trackpads worden alle producten nu op één punt centraal opgeslagen in Maarheeze. 

Al bijna 60 jaar is Verhoeven gespecialiseerd in rijwerkrevisies en al ruim 30 jaar is Verhoeven trouwe partner van Berco rijwerkdelen, de eerste montage voor nagenoeg alle grote merken zoals; Komatsu, John Deere, New Holland, Hitachi en Liebher. Denk bij rijwerkdelen aan: sprockets, rupsplaten, schakels, rollen, spanners, voorwielen en kettingen. Een tweede deel van het magazijn zal worden ingericht voor de opslag van Takeuchi minigravers, de voorraad van Verhoeven’s export tak VMT International en de voorraad van de hierboven genoemde merken. Het magazijn zal een waardevolle aanvulling zijn voor de 3 grote werkplaatsen van Verhoeven in Maarheeze, Zeewolde en Ninove (BE) maar ook voor de zestien servicebussen van Verhoeven welke de klant in het veld van service voorzien.