Takeuchi TB295W voor Gebroeders Bouwman

Gebroeders Bouwman bestratingen en grondverzet uit Slijk-Ewijk, is in 1998 opgericht door de broers Henk en Edward Bouwman. Momenteel werken ze met 15 vakbekwame en gecertificeerde medewerkers, grotendeels in de regio Nijmegen-Arnhem.

Ze beschikken over een moderne machinevloot, waarin de onlangs, door Verhoeven, geleverde 10 tons mobiele graafmachine van het merk Takeuchi, type TB295W, de jongste aanwinst is.

Na 10.500 uur probleemloos gedraaid te hebben met de voorganger, de Takeuchi TB175W, is er geïnvesteerd in een nieuwe machine die voldoet aan de laatste en strengste eisen, o.a. op het gebied van milieu, d.m.v. de emissie-arme Stage IIIB verbrandingsmotor.

De TB295W is standaard af fabriek voorzien van een load-sensing hydrauliekpomp, een aparte HST pomp (hydrostatische transmissie) welke alleen maar olie levert voor het rijgedeelte. Verder voorzien van de sloop- sorteerfunctie proportioneel bediend in beide joysticks, climate control en een boordcomputer voor o.a. het instellen van de flow op de extra functies.

Daarnaast is op verzoek van de klant de machine nog voorzien van extra werklampen, materieelkist en brandstoftank in de onderwagen, grote enkellucht wielen 600-40 R22,5 van Alliance en spatborden.

Op de foto staan eigenaar Henk Bouwman en de trotse machinist Ferdinand, die al de eerste uren, naar volle tevredenheid op de klok heeft gezet.

Kijk voor meer informatie op www.bouwman-bestratingen.nl en www.verhoevenbv.com