Verhuurbedrijf A. Jaspers luidt 15-jarig jubileum met een nieuwe Takeuchi TB230

Naamloos-1

Verhuurbedrijf A. Jaspers uit Etten-Leur heeft recentelijk als één van de eerste klanten een nieuwe Takeuchi TB230 in gebruik genomen. De betrouwbaarheid van Takeuchi en de bijbehorende service van Verhoeven zijn doorslaggevend geweest in de keuze voor deze nieuwe machine.

De TB230 is uitgerust volgens de wensen van de klant en heeft daarnaast een ruime, luxe ingerichte cabine. De machinist heeft altijd goed zicht op zijn werk en het bedieningspaneel.  Deze machine is voorzien van een powermodus voor de zwaardere werkzaamheden, inclusief accumulator voor het eenvoudig wisselen van uitrustingstukken.  

Verhuurbedrijf A. Jaspers heeft een vast personeelsbestand van 5 mensen, maar maakt daarnaast nog gebruik van tijdelijk ingehuurde krachten. De klanten aan wie het bedrijf machines inclusief machinist verhuurd zijn divers en zijn te vinden onder zowel bedrijven als particulieren. Maar het zijn voornamelijk bedrijven die het Verhuurbedrijf benaderen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Of het nu grondwerken, groenaanleg of sloopwerken zijn, klanten weten het bedrijf te vinden.

Dhr. Andre Jaspers is inmiddels al 14 jaar klant bij Verhoeven en viert dit jaar zijn 15-jarige bedrijfsjubileum. Op de vraag wat zijn bedrijf zo succesvol maakt, antwoord hij; “wij staan voor de kwaliteit van ons werk, wij willen elke klus goed achterlaten. “

De TB230 is dan ook niet de eerste Takeuchi machine voor Verhuurbedrijf A. Jaspers. Het machinepark bestaat uit diverse machines, variërend van 0.8 tot 3.5 ton. “Het voordeel van de TB230 is zijn brede inzetbaarheid”, vult Dhr. Jaspers aan, “wij kunnen deze machine bij diverse werkzaamheden gebruiken.” De TB230 is daarmee een belangrijke aanvulling van zijn machinepark.

Verhoeven feliciteert Verhuurbedrijf A. Jaspers met het 15 jarig jubileum en wenst hen nog veel succes toe.