VMT International opent verschillende deuren

Deze zomer opende VMT International, dochteronderneming van Verhoeven grondverzetmachines b.v., haar eerste buitenlandse vestiging in India. In oktober kwam daar een tweede vestiging in Hongkong bij. Verhoeven produceert haar eigen merk rijwerken en rubbertracks onder de naam Vematrack en exporteert  deze wereldwijd onder de naam VMT International. Buiten het wereldwijde dealernetwerk staat de teller van eigen VMT International vestigingen nu op drie.

Door de komst van de nieuwe vestigingen wordt onder meer directe levering, vanaf de fabrieken in Azië, aan dealers en hun eindklanten mogelijk gemaakt.

Dit voordeel kon VMT International direct delen met de bezoekers van de Conexpo beurs in Santiago – Chili afgelopen oktober. Accountmanager Ferco Doré vertelt: “we waren positief verrast hoe goed de beurs bezocht werd door bezoekers uit diverse Zuid-Amerikaanse landen.” “De mogelijkheid van directe levering wordt door potentiele dealers daar als een enorm voordeel gezien”. Niet alleen de dealers maar ook de eindklanten van de dealers worden rechtstreeks vanuit de fabrieken in Azië beleverd. De dealers en hun eindklanten in bijvoorbeeld Europese landen worden beleverd vanuit het centrale magazijn in Nederland.

VMT International is dit jaar onder meer nog te vinden op de Excon beurs in Bangalore – India (25-29 november) om het dealernetwerk in India uit te breiden en verhuist deze maand naar hun nieuwe pand met een magazijn van ruim 7.000 m2 in Maarheeze.

www.vmtinternational.com