Voogd Hoveniers Ouddorp vertrouwt op Takeuchi TB210R

Door Van der Ploeg tuin- en parkmachines uit Dirksland is aan Voogd Hoveniers een nieuwe Takeuchi TB210R afgeleverd.

Of het nu gaat om kleinschalig werk, zoals een kleine particuliere tuin onderhouden of volledig nieuwe buiteninrichting voor overheidsinstellingen, Voogd Hoveniers heeft het materieel en de kennis in huis. Een veelzijdige hovenier met een uitstekende staat van dienst op diverse terreinen. Dat is Voogd Hoveniers uit Ouddorp.

Kees Grinwis vertelt; “Onze klanten blijven regelmatig terugkeren met nieuw werk. Voor hen staat Voogd Hoveniers voor “afspraak is afspraak”, high-end oplossingen en snelle response. Vaak huurden wij een minigraafmachine in, maar door de aanschaf van deze Takeuchi TB210R kunnen wij nu nog beter inspelen op de vraag van de klant.” Jeroen van der Ploeg van het gelijknamige bedrijf uit Dirksland vertelt over de Takeuchi; “De Takeuchi TB210R is de kleinste held van de Takeuchi vloot, deze 1-tons machine heeft een breedte van 75cm en is dus uitstekend geschikt voor werkzaamheden in kleinere of moeilijk bereikbare ruimtes. Daarnaast is de servo bediening van de Takeuchi enorm prettig en door de 3-cilinder motor is de machine ook erg rustig. Op de markt is er geen comfortabelere en stabielere 1-tonner te vinden!”

Deze Takeuchi TB210 is o.a. voorzien van LED verlichting, hydraulische VemaTEC snelwissel en extra contragewicht. Standaard is de Takeuchi TB210R o.a. al voorzien van servo bediening, drukloze retour , einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 880mm.

www.voogdhoveniers.nl

www.ploegtuinmachines.nl