Rijwerk, one-stop-shopping bij Verhoeven

Verhoeven, rijwerkspecialist van de Benelux, is uw one-stop-shop voor al uw rijwerk. In ruim 60 jaar heeft Verhoeven zich gespecialiseerd in rijwerk. Niet alleen vindt u bij Verhoeven rijwerk van de merken Berco en Vematrack, ook is Verhoeven uw partner voor reparatie van rijwerken, revisie van rijwerken én vervanging van complete rupsrijwerken in de gehele Benelux. Verhoeven levert rijwerk voor alle denkbare machines en toepassingen en zoekt voor u telkens de beste oplossing.

NIEUW:
bestel je rijwerk onderdelen online op onze webshop!
Nederland: www.verhoevenrijwerk.nl 
België: www.verhoevenrijwerk.be

Heeft u vragen over rijwerk?

Uw Verhoeven vertegenwoordiger staat voor u klaar en helpt u graag!

 

Nederland Noordwest                                                 Nederland Noordoost    

Eric Willems +31 (0)6-51805274                            Anne Schipper +31 (0)6-21802112

Nederland Zuidwest                                                     Noord-Brabant

Eric Willems +31 (0)6-51805274                             Rob van den Eijnden +31 (0)6-12983981

 

België Noordwest                                                         België Midden

Kurt Borgonjon +32 (0)475-860044                      Chris Salaj +32 (0)472-493432

België Zuid

Philip van Weyenbergh +32 (0)473-807278

 

Rijwerk van Berco en Vematrack

Met de sterke merken Berco en Vematrack kan Verhoeven u altijd een passende rijwerkoplossing bieden. Berco levert voor nagenoeg alle bekende machinefabrikanten zoals Komatsu, Liebherr, New Holland en John Deere de OEM rijwerkdelen. Berco staat, als de absolute nummer 1 in rijwerk, wereldwijd bekend om het hoge niveau van engineering, innovatieve technologie, know how en productfaciliteiten. Met het merk Vematrack heeft Verhoeven een aantrekkelijke 2e rijwerk lijn met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding in huis.

Everpads
Everpads levert trackpads en bufferrubbers die bekend staan om hun lange levensduur, uitstekende kwaliteit, goede grip, slijtvastheid, buigzaamheid, temperatuurbestendigheid en eenvoudige montage en vervanging.

Reparatie en revisie, ook op locatie
Voor alle mogelijke reparaties en voor revisies staan de specialisten van Verhoeven steeds voor u klaar. Bij u op locatie of in de werkplaats zorgen zij er met hun ongeëvenaarde rijwerkkennis, praktische adviezen en directe oplossingen voor dat u snel weer verder kunt met een betrouwbaar, optimaal functionerend rijwerk. Verhoeven beschikt over mobiele kettingpersen, zodat kettingreparaties in de gehele Benelux ter plekke kunnen worden uitgevoerd.