Grootste aanbod rubbertracks

Verhoeven biedt een compleet assortiment rubbertracks van het merk Vematrack aan. Elk type rubbertrack is doorgaans direct beschikbaar, en dat tegen een scherpe prijs. Door de enorme voorraad van ca. 3500 stuks kan er snel geleverd worden. Vematrack staat bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Heeft u vragen over rubbertracks? Uw Verhoeven vertegenwoordiger staat voor u klaar en helpt u graag!

Nederland Noordwest                             Nederland Noordoost                             

+31 (0)6-21802110                                  Anne Schipper +31 (0)6-21802112

  

Nederland Zuidwest                                Nederland Zuidoost

Eric Willems +31 (0)6-51805274          Jack Peeters +31 (0)6-12302684

 

België Noordwest                                    België Midden

Kurt Borgonjon +32 (0)475-860044   +32 (0)473-807278

  

België Noordoost

Danny Knippenberg +32 (0)475-865548

 

Rubbertracks: kwaliteit en service
De rubbertracks van Vematrack worden geproduceerd in dezelfde fabriek als de OEM leverancier van onder meer Hitachi en Terex Schaeff en levert daarmee kwaliteit. Door de grote voorraad kan er snel geleverd worden en  hoeft u nooit lang te wachten. De rubbertracks zijn leverbaar voor vrijwel alle merken graafmachines, hoogwerkers, dumpers, etc. Bij de levering van rubbertracks en van onderdelen zoals sprockets, kettingen, wielen, tandkransen en rollen kunt u steeds vertrouwen op de kwaliteit en service van Verhoeven.

AVT’s 
Naast de standaard rubbertracks levert Verhoeven ook Anti Vibration Tracks (AVT’s). Deze tracks hebben een gepatenteerd ontwerp van nokken in de vorm van wiebers. Hierdoor is er in tegenstelling tot standaard tracks continue contact tussen de rollen en de nokken. Daardoor hebben de machines die uitgerust zijn met AVT rubbertracks een beduidend lager vibratieniveau dan standaard rubbertracks. AVT biedt een aantal voordelen ten opzichte van standaard tracks. De verminderde vibratie (tot wel 75% minder!) zorgt voor een aantal unieke eigenschappen. Machines met AVT bieden onder meer vergroting van het comfort en vermindering van de belasting van de machinist, minder slijtage van rollen, voorwielen en sprockets en minder onderhoudskosten en stilstand van de machine.

TOON MEER