Banner vervolg Verhoeven Schaeffer

SCHÄFFER WIELLADERS EN TELESCOPISCHE WIELLADERS

Schäffer is producent van wielladers en telescopische wielladers voor de sectoren agricultuur en constructie. Voor deze sectoren zijn er twee series machines op de markt gebracht. Één specifiek voor de sector agricultuur, de andere gericht op bouw en industrie.

De naam Schäffer staat voor unieke productkwaliteit. Dit resulteert in wielladers met een lange levensduur en een hogere restwaarde waar je als vakman met plezier mee aan het werk gaat.

EXCLUSIEF SCHÄFFER IMPORTEUR VOOR NEDERLAND

Op 1 juni 2017 is Verhoeven Nederlands’ exclusief importeur geworden van de bouw en industrie wielladers van Schäffer. Op 1 januari 2020 kwam hier het importeurschap van de agri wielladers bij. Daarom is besloten om een aparte BV op te richten: Schäffer Nederland.

Schäffer Nederland biedt met meer dan 40 verschillende  modellen altijd de juiste wiellader voor uw toepassing in de agri- of bouwsector. De manier waarop de Schäffer wielladers ontworpen en geproduceerd worden is uniek. De grondslag van dit absolute verschil ligt in de ervaring van meer dan 60 jaar. De primaire focus bij de ontwikkeling van Schäffer wielladers ligt op de bestuurder van de shovel. We willen zijn werk veiliger, comfortabeler en rendabel maken.

De medewerkers van Schäffer Nederland informeren je graag over de talrijke toepassingsmogelijkheden en de verschillende opbouwopties. Ook garanderen we een optimale service. Je kunt ons ook altijd contacteren voor het bestellen van onderdelen of onderhoud aan je wiellader.

Wil je graag meer informatie over Schäffer en onze producten?

Kijk in dat geval op de Schäffer Nederland website: https://www.schaffer.nl/

Of neem contact op met Schäffer Nederland vertegenwoordiger Peter Hulsman:

Schäffer peter hulsman

Peter Hulsman

Vertegenwoordiger Schäffer Nederland

Telefoon: 06 – 13 02 39 68

E-mail: phulsman@verhoevenbv.com