Banner vervolg Verhoeven serviceparts

Service aan uw grondverzetmachines, rijwerk en uitrustingsstukken

Verhoeven heeft service zeer hoog in het vaandel staan. Onder de Groep Service behoren alle revisie-, reparatie- en servicewerkzaamheden aan grondverzetmachines, rijwerk en uitrustingsstukken. Om alle werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren, beschikt Verhoeven over drie compleet uitgeruste werkplaatsen in de Benelux. Bovendien heeft Verhoeven een servicedienst met servicebussen voor uitvoering van service en reparatiewerkzaamheden op locatie.

Service aan machines
Voor onderhoud, reparatie en revisie aan uw machine(s) biedt Verhoeven snel en adequaat de oplossing. Onze experts met hun know how en ervaring gecombineerd met uitstekende gereedschappen en hoogwaardige onderdelen zorgen ervoor dat aanpassen, repareren en reviseren uw machine vakkundig geschiedt. De serviceafdeling van Verhoeven staat onder meer voor u klaar voor compleet periodiek onderhoud, olie analyses, reparaties aan hydraulische systemen, reparaties aan en revisie van de complete aandrijflijn, machines prepareren voor overdruk, inclusief SOS signalering, aanbrengen van extra brandstofvoorzieningen en veiligheidskeuringen.

Service aan rijwerk
Onderhoud, reparatie en revisie aan uw rijwerk laat u veilig en professioneel uitvoeren door Verhoeven. Verhoeven heeft alle kennis in huis om uw problemen of vraagstukken met betrekking tot elk rijwerk op te lossen. Enkele van de services die Verhoeven aan uw rijwerk uitvoert, zijn reparatie en revisie van loopwielen, onderrollen, sprockets en kettingreparaties en – revisies. Uiteraard maken onze experts alleen gebruik van de beste, originele onderdelen van de merken Berco en Vematrack voor een optimale levensduur van uw rijwerk.
Omdat voorkomen uiteraard beter is dan genezen, biedt Verhoeven gratis rijwerkinspectie op locatie aan.

Service aan uitrustingsstukken
Verhoeven onderhoudt, repareert en reviseert vakkundig alle merken uitrustingsstukken, zoals sloop sorteergrijpers, poliepgrijpers, hydraulische hamers, crushers & scharen, overslaggrijpers etc. Verhoeven is bovendien gespecialiseerd in het repareren en reviseren van laad- en graafbakken. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn: vervangen van kuipen, lassen van profielmessen, aanbrengen van slijtagebescherming en het oplassen van carbide.

Servicedienst op locatie
Met de compleet uitgeruste servicebussen komen onze experts desgewenst op locatie, om onderhoud, reparaties en veiligheidskeuringen direct uit te voeren. Ook bieden we de mogelijkheid om uw machines op locatie af te stellen. Verhoeven beschikt over een mobiele kettingpers, zodat kettingreparaties in de gehele Benelux ter plekke kunnen worden uitgevoerd.