Takeuchi elektrisch & hybride

Verhoeven levert van verscheidene Takeuchi types ook een hybride of volledig elektrische variant. Deze machines stellen u in staat om stiller te werken en met minder uitstoot. Heeft u een vraag wat betreft de mogelijkheden naar aanleiding van emissienormen neem dan contact op met uw vertegenwoordiger.

Volledig elektrische Takeuchi modellen

Door de steeds strenger wordende wet- en regelgeving zit de ontwikkeling van volledig elektrische graafmachines in de lift. Op aanvraag van de klant bouwt Verhoeven BV Takeuchi graafmachines om tot volledig elektrische machines. Met de kennis en ontwikkeling van nu hierbij enkele voordelen van deze milieuvriendelijke machines:

-De elektrische Takeuchi is net zo krachtig als de diesel variant, geen verlies van hydraulisch vermogen.

-De kosten per draaiuur zijn lager doordat de Takeuchi volledig op elektriciteit draait.

-De onderhoudskosten zijn lager.

-De onderhoudsinterval is langer.

-De elektrische Takeuchi heeft een emissie van 0%

-De elektrische Takeuchi kan op zijn plaats blijven staan en hoeft niet te worden getankt.

 

Hybride modellen

De Takeuchi hybride modellen zijn dankzij hun originele diesel en extra elektrische aandrijving ideaal voor efficiënt binnen- en buitengebruik. De extra elektromotor biedt dubbele capaciteit, maar de machine blijft gemakkelijk hanteerbaar door de identieke werking in elektrische en diesel-modus. De elektrische aandrijving is daarnaast volledig onderhoudsvrij. Schakel eenvoudig over naar de elektrische stand en werk direct stiller en milieuvriendelijker.

Hybride logo

Er zijn op dit moment 4 verschillende hybride Takeuchi modellen, allen opgebouwd zoals de origine canopy machine. Verhoeven werkt voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hybride machines. Vraag uw vertegenwoordiger naar de laatste mogelijkheden.