Huur, lease of aankoop grondverzetmachine(s)

Geïnteresseerd in huur, lease of aankoop van een of meerdere grondverzetmachine(s)? Verhoeven biedt diverse mogelijkheden in huur, lease of financiering van grondverzetmachines.

Huur van grondverzetmachine(s)
Het aanbod in grondverzetmachines voor verhuur is zeer uitgebreid. Verhoeven biedt onder meer een complete range graafmachines, knikladers en dumpers van topmerken Takeuchi, Komatsu en Ausa. Het verhuuraanbod van Verhoeven stelt u in staat om overal en altijd te beschikken over kwalitatief, hoogstaand materieel tegen uitstekende huurcondities.

Lease van grondverzetmachine(s)
Er zijn diverse mogelijkheden wanneer u overweegt (een) grondverzetmachine(s) te leasen. De voordelen van lease zijn onder meer: geen investeringen nodig uit uw bedrijfskas, behoud van uw kredietfaciliteit bij uw bank, meer controle en transparantie, one stop shopping, off balance (bij operationele lease) en fiscale voordelen. Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kunt u kiezen voor operationele of financiële lease. Bij operationele lease kunt u na de contractduur de machine aankopen, omruilen voor een nieuwe machine of het contact verlengen. Wanneer u ervoor kiest uw grondverzetmachine(s) te leasen, dan kunt u het leasecontract optioneel uitbreiden met een onderhouds-, reparatie- en verzekeringspakket.

Financiering van grondverzetmachine(s)
In samenwerking met De Lage Landen (Rabobank) biedt Verhoeven u diverse mogelijkheden voor het financieren van uw grondverzetmachine(s). De financieringsmogelijkheden van De Lage Landen zijn altijd maatwerk, waarbij snelheid en flexibiliteit gegarandeerd zijn.

Meer informatie over huur, lease of financiering?
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van huur, lease of financiering van uw grondverzetmachine(s).

Bezoek de site van VERECO

TOON MEER