Verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken

Verhoeven staat niet alleen voor u klaar voor aankoop of lease, maar ook voor verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken. Onder de naam Vereco verhuurt Verhoeven een zeer compleet programma machines en uitrustingsstukken, tegen uitstekende condities.

Verhuur van machines
Het aanbod in huurmachines is zeer uitgebreid. Verhoeven biedt onder meer een complete range graafmachines, knikladers en dumpers van topmerken Takeuchi en Ausa. Het verhuuraanbod van Verhoeven stelt u in staat om overal en altijd te beschikken over kwalitatief, hoogstaand materieel.

Verhuur van uitrustingsstukken
Kiest u voor de huur van uitrustingsstukken, dan is Verhoeven uw partner. Via Vereco kunt u bij Verhoeven terecht voor hoogwaardige uitrustingsstukken, zoals hydraulische hamers, sloop- en sorteergrijpers, crushers, combischaren, brekerbakken, grondboren, zeefbakken, meerschalengrijpers, schalen knijpers, rippers, rooirieken, maaikorven, stenenklemmen etc.

Service bij huur
Uiteraard profiteert u ook bij huur via Vereco van de kenmerkende Verhoeven service. Het servicenetwerk staat klaar om eventuele storingen aan de door u gehuurde machines of uitrustingsstukken direct op te lossen.

BMWT-Rent keurmerk
Vereco beschikt over het BMWT- Rent keurmerk. Dit betekent dat u als huurder verzekerd bent van materiaal van maximale kwaliteit, continuïteit en rechtszekerheid. Het keurmerk garandeert ook dat onder meer voldaan is aan alle verplichtingen inzake regelgeving en verzekeringen.

Bezoek de site van VERECO

TOON MEER