Banner vervolg Verhoeven verhuur

Zakelijke verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken

Verhoeven staat niet alleen voor u klaar voor aankoop of lease, maar ook voor verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken. Onder de naam Vereco verhuurt Verhoeven een zeer compleet programma machines en uitrustingsstukken, tegen uitstekende condities.

Let op: wij verhuren onze machines en uitrustingsstukken enkel aan bedrijven/organisaties met een kvk inschrijving, particulier huren is bij Vereco helaas niet mogelijk.

Zakelijke verhuur van machines
Het aanbod in huurmachines is zeer uitgebreid. Vereco biedt onder meer een complete range graafmachines en wielladers van de topmerken Takeuchi en Schäffer. Het verhuuraanbod van Vereco stelt u in staat om overal en altijd te beschikken over kwalitatief, hoogstaand materieel.

Zakelijke verhuur van uitrustingsstukken
Kiest u voor de huur van uitrustingsstukken, dan is Vereco uw partner. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige uitrustingsstukken, zoals hydraulische hamers, sloop- en sorteergrijpers, crushers, combischaren, brekerbakken, grondboren, zeefbakken, meerschalengrijpers, schalen knijpers, rippers, rooirieken, maaikorven, stenenklemmen etc. Neem vooral contact met ons op voor de beschikbare uitrustingsstukken per machine.

Service bij huur
Uiteraard profiteert u ook bij huur via Vereco van de kenmerkende Verhoeven service. Het servicenetwerk staat klaar om eventuele storingen aan de door u gehuurde machines of uitrustingsstukken direct op te lossen.

BMWT-Rent keurmerk
Vereco beschikt over het BMWT- Rent keurmerk. Dit betekent dat u als huurder verzekerd bent van materiaal van maximale kwaliteit, continuïteit en rechtszekerheid. Het keurmerk garandeert ook dat onder meer voldaan is aan alle verplichtingen inzake regelgeving en verzekeringen.

 

Bezoek de site van VERECO