Rupsonderwagens en rups transportsystemen

VTS Constructions, gevestigd in Maarheeze, is specialist in het ontwikkelen, produceren, aanpassen en vermarkten van rupsonderstellen, tracksystemen en door rupsen voortbewogen transportsystemen. Ook is VTS Constructions gespecialiseerd in het repareren van aandrijvingen. VTS Constructions produceert zowel standaard rupsonderwagens en transportsystemen als klantspecifieke oplossingen. Voor advies en begeleiding staan de experts van VTS Constructions steeds voor u klaar.

Productie van rupsonderwagens
VTS Constructions ontwikkelt en produceert onder meer een uitgebreide range standaard onderwagens uitgevoerd met staal- of rubber-rijwerk, klantspecifieke onderwagens, onderwagens met motor,

Rupsonderstellen en tracksystemen
De ontwikkelafdeling van VTS Constructions ontwerpt, ontwikkelt en berekent complete rupsonderstellen en tracksystemen voor uiteenlopende toepassingen. De producten worden geheel volgens klantwens samengesteld, waarbij prijs, kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit steeds centraal staan. Naast de ontwikkeling van nieuwe concepten, worden onze standaardproducten continu verbeterd en doorontwikkeld. VTS Constructions ontwerpt en ontwikkelt altijd volgens de nieuwste stand der techniek en voorschriften. Bij haar werkzaamheden maakt de afdeling engineering gebruik van moderne 3D CAD applicaties en eindige-elementen pakketten, zodat zij snel en doeltreffend kan werken.

Bezoek de site van VTS CONSTRUCTIONS

TOON MEER