Rupsonderstellen, powerpacks en rijmotoren

VTS Track Solutions maakt machines mobiel

U heeft dé ideale machine ontwikkeld, wij zorgen ervoor dat deze zich op rupsen kan verplaatsen. Ongeacht de omstandigheden en de ondergrond. Een belasting van 100 of 200.000 kilo, werkzaamheden op drassige akkergrond, een industrie- of bouwterrein… Wij gaan elke uitdaging aan.

Bij VTS Track Solutions zijn we gespecialiseerd in rupsonderstellen die we in eigen huis voor u engineeren en op efficiënte wijze samenstellen uit standaardcomponenten en standaardmodules. De productie vindt plaats in onze werkplaats in Maarheeze of in onze eigen fabriek in China (dit is afhankelijk van de seriegrootte). Zo bent u verzekerd van perfect passend maatwerk, scherpe prijzen en korte doorlooptijden.

Rupsonderstel + powerpack = rupsmobiele oplossing

Als uw totaalpartner gaan we graag nog veel verder en bieden we u een complete rupsmobiele oplossing. Inclusief powerpack die zowel het rupsonderstel als de machine van de benodigde energiebehoefte voorziet. Brandstof, elektrisch, hydraulisch; alles wat de machine nodig heeft om optimaal te functioneren. Een rupsmobiele oplossing leveren we op zodat deze volledig klaar is voor montage aan de machine. Desgewenst assisteren we u ook bij de montage.

Wij helpen uw ambities waar te maken

We werken in het verlengde van uw bedrijf, waarbij onze engineers zorgvuldig overleggen met uw engineers om ervoor te zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Uw wensen zijn daarbij het vertrekpunt. Staat u bijvoorbeeld voor de uitdaging om een machinepark te elektrificeren? Met onze zelfontwikkelde elektrische accu powerpacks zorgen we ervoor dat de machines autonoom kunnen werken. Zo helpen we u aan de laatste eisen van uw opdrachtgevers te voldoen.

Maak kennis met VTS Track Solutions en ontdek: wij maken alles rupsmobiel en dat doen we op een prettige, no-nonsense manier. Duidelijke communicatie, doen wat we beloven, als vakmensen onder elkaar.

 

 

Bezoek de site van VTS Track Solutions